Wat ik doe

Om er voor te zorgen dat de opdrachtgever zich volledig op de inhoud kan richten, focus ik me op alle zaken daaromheen: het betrekken van de interne en externe personen in het organisatieproces, aansturen van de leveranciers en locatie, communicatietrajecten met de deelnemers, planningen, draaiboeken, technische regieschema’s en zorgen dat het evenement logistiek klopt en wordt begeleid. Daarna vindt de evaluatie met crew en opdrachtgever plaats, terugkoppeling naar deelnemers en de financiële afhandeling.

Sinds 2018 werk ik als tijdelijke collega zowel direct bij de klant als vanuit mijn eigen kantoor. Dit kan voor totale of gedeeltelijke organisatie zijn, als projectondersteuning van de vaste eventmanager, zwangerschapsverlofvervanging of puur ter ondersteuning tijdens de uitvoer. Flexibel en divers inzetbaar.

Mijn laatste projecten

2021/2024

Eventcoördinator a.i. NIPV. Coördineren van live, online en hybride evenementen

2019/2021

Unconferences april 2019 - 2021, 13 stuks. Eerst Live, vanaf maart 2020 Online vanuit green screen studio's

2019/2020

DATO’s a Day at the Office

2019 maart

Congresbegeleiding IBCC (Int Breast Cancer Conference) in Wenen

2019 maart

Cyclemeeting: 2-daagse Kick-On meeting, Van der Valk Utrecht, 150 personen

2018 dec

Kerstival 245 personen@Innovatiekracht in Spijkenisse. Het jaarlijkse Kerstfeest om het personeel te bedanken voor hun tomeloze inzet.

2018 okt

Congresbegeleiding ECTRIMS (European Committee for Treatment and Research in Multiple Sclerosis) in Berlijn

2018 okt

Congresbegeleiding ACR (American College of Rheumatology) in Chicago

2018 sept

Cyclemeeting: 2-daagse Cyclus meeting, Marriott Hotel Den Haag, 160 personen

2017 mei

Min van Defensie
Visual Design Thinking sessie Definition of Flock met 40 personen in de Haagse Toren

2016 nov

Pressure Cooker SvdJ (Stimuleringsfonds voor de Journalistiek)

2016 juni

Min van Sociale Zaken So we disrupt / Project SoWeScope

2006-2018

Team Heiner

2011 maart

Beursdeelname GCS ICCOS Barcelona

Online eventmanagement en moderation is essentieel

Neem een kijkje achter de schermen

De podcast
online events

In deze podcast is eventmanager Marion van Puijenbroek te gast. We bespreken wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van evenementen in deze online vorm. Hoe leidt ze het proces binnen de gewenste banen?

Marion speelt ook een belangrijke rol in verwachtingsmanagement vooraf, de mensen erbij betrekken, zodat ze er zin in hebben en hun tijd en energie eraan willen besteden. In haar cruciale rol van eventmanager en moderator weet ze als geen ander waar je op moet letten, wat wel en niet te verwachten is en dat je moet durven loslaten zodat de deelnemers het verhaal maken. Ze vertelt wie welke rol heeft en pakt, juist op de momenten als zowat de vlammen en rook uit de regiekamer slaan. Want, the show must go on

De podcast
het event in recruitment

Online eventmanager en gastvrouw Marion van Puijenbroek zoekt voor de evenementen niet standaard vergaderzaaltjes uit, maar onverwachte omgevingen om mensen uit hun comfortzone te halen en dus uit hun standaard denkpatronen.

Ze vertelt over het belang van vertrouwen en waarom mensen floreren als ze zich op hun gemak voelen, zowel tijdens offline als online evenementen. Ze laat weten hoe Unconferences een ontwapenend karakter hebben.

Hoe het telkens lukt dat mensen het elkaar gunnen naar elkaar te luisteren en belangeloos met elkaar samen te werken? Wat daagt mensen uit om deel te nemen?

De video
van podcast 21

Video afspelen over Felix Community

Met de eventmanager en moderator Marion van Puijenbroek, bekijk hier ook de video!

Voorbeelden van events

Hallo!

Login op T-Evens